Hey allemaal,

De vorige schooljaren begon ik steeds met een vertelkring, waarin de leerlingen drie dingen uit hun vakantie mochten vertellen. Maar stiekem keek ik er nu wat tegen op, want eerlijk is eerlijk, het wordt al snel saai of langdradig. Maar toch vind ik het wel belangrijk dat zowel de eerste als de laatste mag vertellen over zijn vakantie met evenveel aandacht.

Met die insteek begon ik te zoeken op blogs en Pinterest. Al snel kwam ik bij een bingo, bekend voor mezelf en de leerlingen, want deze gebruiken wij ook al voor het niveaulezen. Ik vond wel enkele exemplaren, maar niets waar ik mij volledig in kon vinden. Daarom besloot ik om er zelf eentje te maken. Deze kan je hieronder downloaden.

Na deze bingo ga ik nog een korte vertelkring houden waar iedereen één ding kan vertellen. Zo voelt iedereen zich gehoord en zijn we ook nog eens wat actiever bezig geweest.

Groetjes en een fijne start!

Sanne

Download vakantiebingo

Reacties

reacties

Comments are closed.